De Ontspannerij - Schoonheids en Pedicure salon
Producten


Het begin van een liefdesverhaal.

Ahava is Hebreeuws voor 'liefde'. Heel toepasselijk omdat dit natuurlijke huidverzorgingsmerk is ontstaan uit een gepassioneerde relatie met het bijzondere Dode Zee gebied. Ahava is ontwikkeld door de bewoners van drie kibboetsen aan de kusten van de Dode Zee. Zij ontdekten dat mensen uit de hele wereld de modder van de Dode Zee wilden meenemen naar huis. Daarom zagen zij het als hun roeping om te zoeken naar een manier waarop de schatten uit hun leefgebied gedeeld konden worden met mensen over de hele wereld. Deze toewijding leidde tot de ontwikkeling van Ahava in 1988; doeltreffende en weldadige cosmeticaproducten die het vochtgehalte in de huid optimaliseren, vroegtijdige huidveroudering tegengaan en de huidconditie verbeteren. Essentieel voor de hele productlijn is het exclusieve bestanddeel Osmoter™: een perfect uitgebalanceerd concentraat van Dode Zee mineralen dat op effectieve wijze het vochtpeil aanvult en de huid weer oplaadt. Waardoor de huid aanvoelt als herboren.

My skin rebornEen nieuwe en frisse start van de dag; volop energie met een prachtige, gebalanceerde teint door de actieve werking van Dode Zee mineralen. Je voelt je als herboren met het Ahava My Skin Reborn portfolio: een pure verwenning voor zowel je gezicht als je lichaam vanuit de Dode Zee, de ultieme spa van de Wereld!

 

 
Samenwerkende Pedicures
 
 
Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgings producten die u uitsluitend kunt krijgen bij uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Alle producten zijn geschikt voor diabetici.
 
 
 
De Oplossing voor mycose nagels.
 
 
Mycose nagels - ook wel kalknagels genoemd - is een schimmel infectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a glycerine, jojoba-olie en tea tree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product  bevat beslist geen water.(Schimmels gedijen goed in water.)
 
 
De oplossing voor voetschimmel.
 
 
Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voor voetschimmel bevat o.a glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.
 
 
De oplossing voor een pijnlijke kwaal.
 
 
Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a wolvet, vaseline, en zinoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.
 
 
De oplossing voor eelt & likdoorns
 
 
Dit is de meest gemakkelijke pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns. Door de uitgekiende samenstelling op basis van olvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd.
 
 
Spatadercreme
 
 
De creme heeft een goede invloed op de bloedcirculatie, die aan de basis ligt van ontsierende aderen, en vermindert vochtophoping in de huid. Geeft ook verlichting bij branderige en vermoeid aanvoelende voeten. 2x daags goed inmasseren.