De Ontspannerij - Schoonheids en Pedicure salon
Casmara
 
Bij de Casmara behandelingen worden gebruik gemaakt van luxe Alginaat maskers.
De alginaatmaskers richten zich op de volgende aspecten
 
Voorhoofd Rimpels
De vitamines in het masker verbeteren o.a. de elasticiteit van de huid en zorgen ervoor dat het huidreliëf gladder wordt en dus rimpels verminderen.
Zakken onder de ogen
De maskers hebben een lymfatisch drainerend en antioedeem effect. Ze gaan de vochtophopingtegen en verminderen op spectaculaire manier de zakken onder de ogen.
Huidverslapping
Als gevolg van de lage temperatuur, produceren de maskers een spier contractie op het gelaatgevolgd door een ontspanningseffect waardoor er een vorm van spier gymnastiek ontstaat. Eenkrachtige en zichtbare straffing c.q. versteviging van de huid is het gevolg.
Rimpels rond de ogen
De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect is dat de eronder aanwezige werkstoffen alshet ware onder druk de huid ingestuurd worden. Dus een actieve en optimale opname vanbestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.
Rimpels tussen neus en lippen
Deze maskers kunnen schitterend passend over het gehele gezicht worden aangebracht, waardoorze speciaal werken op de rimpels rond de ogen en boven de lippen.
Hals rimpels
Het fysieke effect is de spier contractie en het straffende effect. Maar ook de samenstelling vanvooral algen geeft de maskers een revitaliserende en remineraliserende werking. Tevens voorziethet in een betere zuurstof opname. De maskers versterken en beschermen de elasticiteit van dehalshuid.
 
Re6tense Mask
Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Kiwi is een van de vruchten met de hoogstevitamine C concentraten (2 keer zo hoog als bij sinaasappels). Deze spelen eenessentiële rol in de synthese van collageen en geven het masker een verstevigend effect. Het is ook een uitstekende bron van bètacaroteen, een zeersterke antioxidant. Papaver is rijk aan een voedende olie welke verzachtendeeigenschappen heeft. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzondervoor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.
 
Rgnerin Mask
Dit masker is samengesteld uit carbolhydratendie, gecombineerd met lijnzaad en aloë bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Lijnzaad bevat oliën, mucilage en enzymen die de huid verzachten, verstevigen en kalmeren.Aloë is rijk aan allantoïne, dit stimuleert de cel aanmaak en heeft een anti irriterende veerkrachtige en verzachtende werking. Het word ook wel het botox masker genoemd omdat het net als botox de rimpels doet verminderen,dus zeer geschikt om de strijd tegen rimpels aan te gaan.